Het winternummer van MicroVisie Magazine verschijnt op 28 november tijdens de TMC-VNMG Winterschool. De deadline voor redactie is 28 oktober en voor advertenties is dit 5 november. Deze MicroVisie zal weer als geprinte uitgave beschikbaar komen.

Verschijnt: 3x per jaar online met een geprinte versie tijdens evenementen
Omvang: 24 of 28 pagina’s per nummer
Oplage: 500 stuks
Full Colour uitgave

MicroVisie Magazine is het enige Nederlandstalige onafhankelijke magazine dat artikelen publiceert over Bentley gerelateerde software. Initiatiefnemer is TMC Nederland, die het magazine sinds 2008 uitgeeft als service richting haar leden. Geïnteresseerden die geen lid zijn van TMC Nederland, kunnen een betaald abonnement afnemen. In het magazine zijn ervaringen van gebruikers van Bentley software terug te vinden, maar ook product- en marktnieuws uit de geo-, plant-, civil,- building- en utilities markt komen aan bod. En niet te vergeten de nodige tips & trucs. Uiteraard is er ook aandacht voor evenementen en sponsors.

Doelgroep
Het magazine wordt gratis verspreid onder de leden van TMC Nederland en wordt gestuurd naar relaties van TMC Nederland.
Onder de TMC-leden bevinden zich o.a. Nederlandse gemeenten en overheidsinstellingen, waterschappen, architecten-, ontwerp- en ingenieursbureaus in de geo-, proces-, bouw- en civieltechnische markt.

Redactie
De redactie is altijd op zoek naar interessante ervaringsverhalen, productnieuws, tips & trucs of nieuws uit uw vakgebied. Dus vindt u het leuk om een redactionele bijdrage te leveren, neem dan contact op met de redactie, Ilse Zethof: microvisie@tmc-nederland.nl. Of telefonisch: 0297-360292.

 

Details

Datum:
28-11-2018

Locatie:


Nederland