Dit jaar bestaat TMC Nederland 25 jaar! In 1996 is een aantal MicroStation-gebruikers opgestaan en heeft met hulp van Bentley    Benelux een platform opgericht waar Bentley-gebruikers in Nederland de mogelijkheid werd geboden met elkaar in contact te treden.  En de Nederlandse vereniging is gegroeid en gegroeid. Op het gebied van leden, maar ook in professionaliteit.

Voorzitter Paul Haffmans: “25 jaar een onafhankelijk, eigenwijs, creatief, praktijkgericht platform voor Bentley en voor onze partners,  voor directe gebruikers en beslissers en voor alles wat daar tussen zit. 25 jaar focusgroepbijeenkomsten, forumdagen, enthousiaste  vrijwilligers, enthousiaste bestuursleden, sommigen al net zo lang als TMC zelf en enthousiaste leden, waarvan sommigen ook net zo  lang als TMC zelf.
Kortom: 25 jaar TMC Nederland, 25 jaar een Bentley gebruikersvereniging.”

Het zilveren jubileum uitgebreid vieren kan dit jaar mogelijk nog niet. Maar dat bewaren we even totdat we elkaar weer gewoon live mogen spreken.

 

[ssba-buttons]

3 thoughts on “TMC Nederland 25 jaar!

 1. Tot mijn pensioen heb ik bij de gemeente Hilversum gewerkt bij toen afdeling landmeten en was een van de eerste lid van de gebruikersgroep.
  Uit mijn hoofd waren wij lidnummer 3.
  Ik heb het altijd als zeer leerzaam ervaren en het contact met de collega’s van andere steden en dorpen altijd plezierig gevonden.
  Het hoogtepunt ieder jaar was altijd de jaarlijkse bijeenkomst in een bijzondere locatie.

 2. Hoi Ernest. Hoe bevalt jouw pensioen?
  Toenmalig afdeling GemeenteWerken van diezelfde gemeente Hilversum was er iets later bij. Wij waren lid nummer vijf.
  Ik kan mij van de TMC dagen verschillende dierentuinen, Corpus, Beurs van Berlage, Evoluon, schaatsbaan, schouwburg Den Haag herinneren. En nog wat workshops in o.a. Hoofddorp, Amersfoort etc. Altijd gezellig en superleerzaam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.