Zo’n 120 gebruikers van Bentley software waren woensdag 29 november naar Sports & Businesscampus in Utrecht gekomen voor een leerzame en gezellige Winterschool van TMC Nederland. Na een lekker kopje koffie of thee en een welkomstwoordje van voorzitter Paul Haffmans gingen de deelnemers naar de vier zalen voor of een presentatie, workshop of interactieve ronde tafeldiscussie.

Op het programma stonden deze keer ervaringsverhalen van onder andere Sweco, gemeente Amsterdam, gemeente Eindhoven en gemeente Den Haag, maar ook een update rond NLCS. Partners The People Group, Cadvisual, gemeenten en natuurlijk Bentley organiseerden interessante workshops over onder andere MicroStation, OpenRoads Designer, Optimize, ConceptStation, Synchro 4D, renderengine VUE en OpenSites Designer. Natuurlijk ontbraken ook ProjectWise en Digital Twin niet op tijdens deze dag. De ontwikkelingen en toekomst van de Nederlandse gebruikersvereniging werden in een ronde tafeldiscussie besproken en ook was er een binnenstedelijke interactieve sessie.

Na de lunch konden de ijzers onder gebonden worden voor rondjes schaatsen. Maar de meesten gingen het ijs mee op voor een heuse curling clinic. Een leuke, maar ook competitieve activiteit. De dag werd afgesloten met een winters stamppottenbuffet.

Met de nodige informatie en bijgepraat te hebben met specialisten en collega’s uit het vakgebied, ging iedereen met onder de arm weer een nieuwe uitgave van MicroVisie Magazine, na de files naar huis.

Jullie mening telt
We zijn benieuwd naar jullie mening! Laat het ons hier weten wat je van de Winterschool vond.
Onze dank is groot.

Presentaties en workshops terugkijken
De komende tijd plaatsen wij de hand-outs en presentaties op onze downloadpagina.

Bedankt voor jullie komst en tot de TMC Summerschool. De datum wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt!

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.