In dit derde nummer van de negentiende jaargang veel aandacht voor ProjectWise. We nemen een kijkje bij de gemeente Eindhoven hoe ze succesvol ProjectWise Web Server inzetten voor het uitwisselen en beheren van documenten bij het project Wegenstructuur Brainport Park. En Benno van Ham gaat in op het dilemma van het goed beheren van documenten binnen een organisatie.

Maar we blikken ook terug op de Year in Infrastructure Conference van Bentley in Singapore waar het thema ‘going digital’ was en op de kennisdag BGT-NLCS in de keten bij de gemeente Amsterdam. De tips & trucs gaan dit keer in op Accudraw en functietoetsen.

Ook wordt er beschreven wat Maptionnaire, Optimize GeoDATA en NedCore voor je organisatie kunnen betekenen en wordt er ingegaan op parametrisch ontwerpen in een binnenstedelijke omgeving.

Veel leesplezier.

Download hier het nieuwe nummer

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.