Zo’n honderd gebruikers van Bentley software waren donderdag 7 december naar IJsbaan Twente gekomen voor een leerzame en gezellige TMC-VNMG Winterschool. Na een kort welkomstwoord van voorzitters Paul Haffmans (TMC) en Mattijs Bekkers (VNMG) konden de deelnemers kiezen voor workshops waarbij ze zelf achter de knoppen moesten of een presentaties. Aan bod kwamen onder andere MicroStation tips & trucs, OpenRoads, MX Classic, 3D printen, art impressions, 3D stadsmodellen, Bentley Map, ProjectWise, NedCore, NLCS en MicroStation GeoDATA. Sponsor Repromat was met de nieuwste plotter aanwezig en praatte iedereen bij over de laatste technologieën op dat printgebied.

Aan het einde van de dag was het tijd voor het traditionele fun-gedeelte. Een groep maakte kennis van curling tijdens een actieve clinic. En dat was toch lastiger dan in eerste instantie gedacht werd. De andere groep kreeg een interessante rondleiding in De Grolsch Veste, het voetbalstadion van FC Twente. Na het afsluitende buffet ging iedereen voldaan weer huiswaarts vanuit Enschede.

Heb je de Winterschool deze keer gemist of wil je de presentaties nog eens terugzien? Hier zijn de meeste documenten terug te vinden.

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.