Bentley organiseert jaarlijks de Year in Infrastructure Awards (voorheen bekend als BE Inspired Awards) competitie. Bijzondere projecten uit verschillende vakgebieden en gegenereerd met behulp van Bentley-software maken kans op deze prestigieuze prijs. Tot 1 mei kun je je inzending insturen.

Tijdens de Bentley Year in Infrastructure Conference van 15 tot en met 18 oktober in het Hilton Londen Metropole worden de prijswinnaars bekend gemaakt tijdens de Awards Ceremony. De finalisten (3 per categorie) mogen op uitnodiging van Bentley deelnemen aan de conferentie in Londen. In 2017 beoordeelde 10 onafhankelijke juryleden uit de verschillende vakgebieden meer dan 400 ingezonden projecten uit meer dan 50 landen.

Meer informatie: https://yii.bentley.com/awards

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.