Alweer de twintigste jaargang gaat MicroVisie Magazine in met dit keer veel tips & trucs. Er is aandacht voor Display Rules, Google Maps en Google Streetview vanuit je tekening en digitaal goedkeuren en controleren, hoe doe je dat? We nemen een kijkje over de grens met een gebruikersverhaal van het Amerikaanse Sanborn Map over de combinatie van HD-kaartdata met 3D reality mesh voor zelfrijdende auto’s en Ernst van Baar van Bentley vertelt over zijn nieuwe avontuur in Dubai en het gebruik van OpenRoads daar. Afgevaardigden van TMC Nederland doen verslag van hun reis naar Bentley’s hoofdkantoor in Exton voor de User Group Summit en er is aandacht voor plantopografie. Paul Migchielsen van de gemeente ‘s-Hertogenbosch neemt het voorwoord voor zijn rekening en naast de agenda, de Summerschool aankondiging is er ook nog kort nieuws. Klik hier om het magazine te lezen. Ideeën voor een artikel in het komende nummer dat begin juli uitkomt? Stuur dan een mail naar microvisie@tmc-nederland.    

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.