Een van onze leden heeft een leuke vacature, die we graag onder de aandacht willen brengen:

CAD tekenaar

Nationale Opera & Ballet is het huis van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. Beide toonaangevende gezelschappen worden door het rijk gerekend tot de topinstellingen.
Met dirigenten, zangers en dansers, regisseurs, choreografen, ontwerpers en orkesten van wereldniveau creëren, produceren en presenteren wij producties die behoren tot de (inter)nationale top. Daarnaast bieden wij kwalitatief hoogwaardige educatie- en participatieprojecten voor een breed publiek van jong tot oud. Ruim zeshonderd collega’s met 34 verschillende nationaliteiten werken dagelijks samen aan de realisatie van onze ambitieuze programmering met een artistieke kwaliteit en vooruitstrevende techniek die ons uniek maken.

Het Decoratelier van Nationale Opera & Ballet in Amsterdam Zuidoost zoekt een fulltime

CAD TEKENAAR
(38 uur per week)

De werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het met behulp van MicroStation maken van tekeningen ter ondersteuning van de interne communicatie over decorontwerpen en uit het vervaardigen van werktekeningen van decorelementen. Daarnaast doet de tekenaar suggesties op constructief en werktuigbouwkundig gebied en stemt deze suggesties af met de andere afdelingen zoals de Toneeldienst en Special Effects.

Van de kandidaten verwachten wij:

  • een MTS-(werktuig)bouwkunde of gelijkwaardig;
  • goede kennis van theatertechniek;
  • kennis van CAD tekenen, bij voorkeur kennis en ervaring met het werken met MicroStation;
  • kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • talent en zelfstandigheid op organisatorisch gebied;
  • bereidheid om incidenteel buiten kantoortijden te werken;
  • zelfstandigheid en teamgeest.

Wat bieden wij?
Bij een fulltime dienstverband bedraagt het salaris minimaal € 2.007,00 en maximaal € 2.868,00 bruto per maand conform de cao voor Nationale Opera & Ballet. Dit bedrag is exclusief 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Er wordt gewerkt volgens een regelmatig arbeidspatroon. De werklocatie is het Decoratelier in Amsterdam-Zuidoost.

Informatie
Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 12 maanden met de intentie tot verlenging. Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij Rolf Hauser, hoofd Decoratelier, via r.hauser@operaballet.nl. (Gelieve uw sollicitatie niet naar dit adres te sturen, deze wordt niet in behandeling genomen).

Nationale Opera & Ballet streeft ernaar een afspiegeling van de samenleving te vormen. Om die reden nodigt zij kandidaten met een niet-Nederlandse culturele achtergrond nadrukkelijk uit te reageren.

Interesse?
Belangstellenden kunnen t/m 4 november 2018 solliciteren. Zonder motivatiebrief en CV kunnen we je sollicitatie niet in behandeling nemen.

https://werk.operaballet.nl/vacaturebank/cad-tekenaar

———–

Meer vacatures TMC-leden
Heeft jouw organisatie ook interessante vacatures die je onder de aandacht wilt brengen bij andere TMC-leden? Laat het ons weten. Tegen een kleine vergoeding willen wij dit kenbaar maken.

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.