Het najaarsnummer van MicroVisie Magazine is uit. Met daarin onder andere veel tips & trucs, een verhaal over hoe Helsinki een ‘digitale’ stad werd m.b.v Bentley technologie, een terugblik op de TMC-VNMG Summerschool en een vooruitblik naar de Winterschool. Wil van den Berg van NedGraphics zal daar één van de sprekers zijn en geeft in dit nummer van MicroVisie alvast een voorschotje op zijn presentatie over het doel en de noodzaak van een centrale objectenregistratie. Overigens zal er ook een presentatie over Helsinki zijn….

Mocht je het leuk vinden om ook eens iets te schrijven in het magazine dat door alle TMC- en VNMG-relaties wordt gelezen en dus je ervaringen te delen met je ‘collega’s’? Laat het ons weten. Of wil je graag iets lezen over een bepaald onderwerp? We horen het graag.

Veel leesplezier!

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.