Per 1 september is het bestuur van de ProjectWise Focusgroep gewijzigd. Paul Migchielsen (op de foto) heeft de rol van voorzitter van Johan Vreede overgenomen. Paul heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en is niet meer werkzaam bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Gezien zijn ervaring en kennis wil hij wel betrokken blijven bij TMC Nederland en hij zet zijn enthousiasme de komende jaren voort binnen het bestuur van de focusgroep. Johan Vreede van Studio 4D blijft actief als adviseur binnen de focusgroep.

Nieuw in het bestuur is Danny Nigg. Hij is functioneel beheerder binnen de gemeente ‘s-Hertogenbosch en de opvolger van Paul Migchielsen.

Verder blijft Benno van Ham van SolvH bestuurslid. Hans Koorneef van Bentley Systems neemt naast Johan de rol van adviseur op zich en zal samen met Benno ook regelmatig presentaties en demonstraties geven tijdens TMC-bijeenkomsten.

voorzitter Paul Migchielsen

 

 

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.