Keynote van Keith Bentley

Van maandag 15 tot en met donderdag 18 oktober werd in Londen Bentley’s jaarlijkse conferentie ‘Year in Infrastructure’ gehouden. Voorzitter Paul Haffmans vertegenwoordige TMC Nederland. Annemarie van Sliedregt en Jeroen van de Wiel waren namens VNMG aanwezig in Londen.

De VNMG-ers hielden een blog bij vanuit Londen over de conferentie.

Ton de Vries, senior director business developments van Bentley Systems geeft op 28 november tijdens de TMC-VNMG Winterschool in Papendal een keynote met de hoogtepunten van de Bentley-conferentie. Ton zal deze samenvatten en presenteren speciaal gericht op de Nederlandse gebruikers van Bentley-technologie. De presentatie gaat niet alleen over nieuwe producten, maar ook wat de samenwerking met Microsoft, Siemens, Topcon en andere strategische partners voor de gebruikers kan betekenen. Daarnaast zal hij aandacht besteden aan een aantal recente acquisities en aankondigingen die voor Nederlandse gebruikers interessant kunnen zijn.

En in de volgende editie van MicroVisie Magazine is een uitgebreid verslag te lezen.

Maar wil je nu alvast de hoogtepunten bekijken? Ga dan naar de website van Bentley voor alle foto’s en nieuwsaankondigingen. Of bekijk alle video’s. 

Year in Infrastructure 2018

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.