Er is weer een nieuwe uitgave van MicroVisie Magazine. Hierin een uitgebreid verslag van de Bentley’s Year in Infrastructure conferentie die in Londen is gehouden met alle highlights, een verhaal over hoe de luchthaven van Kopenhagen BIM inzet en een artikel over Smart Cities en hoe word je dat nou?

Ook aandacht voor kleurgebruik binnen de NLCS-standaard met Optimize NLCS, hoe je eenvoudiger kunt tekenen met Optimize Tools en uitleg over overusage van Bentley licenties en hoe je een dikke rekening van Bentley kunt voorkomen. Verder kun je lezen over LumenRT en Virtual Reality, de samenwerking tussen gemeente Amsterdam en The People Group op het gebied van NLCS, de workshop WIBON en wie kiest wat in wegontwerpend Nederland? Blijft het MX of stappen we over naar OpenRoads?

Kortom, weer een interessant nummer voor iedere gebruiker van Bentley-software.

Lees het magazine hier.

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.