Op donderdagmiddag 14 maart organiseert de ProjectWise focusgroep een interessante bijeenkomst over ProjectWise en Workflows in Eindhoven.

Met de workflowmechanismen binnen ProjectWise is er een krachtig stuk gereedschap om beter sturing te geven aan de documentstromen binnen ProjectWise. Door de jaren heen is het belang van betere regulatie van documentstromen alleen maar toegenomen. Hoe kunnen we deze mechanismen beter inzetten om de gebruikers op de juiste manier gebruik te laten maken van de documenten.

Met ProjectWise zijn er meerdere manieren om workflows aan documenten toe te kennen. Van de standaard workflow tot het workflow Rules Mechanisme gaan we deze middag met elkaar bekijken, onderzoeken en inrichtten. Verder natuurlijk tijd voor wat vooral wel en niet te doen en aandacht voor al je vragen. Heb je al prangende vragen liggen, geef die dan op tijd door aan ons zodat we ze kunnen voorbereiden.

Heb je al jaren ervaring met workflows, heb je er nooit iets van begrepen of wil je met gelijkgestemden overleggen over wat nu precies de beste manier is om de ProjectWise workflows in gebruik te nemen, dan is dit het uitgelezen moment ervoor.

Locatie
Gemeente Eindhoven is bereid gevonden om een locatie beschikbaar te stellen voor de focusgroep waarin we een middagje lekker los kunnen met de Workflowmechanismen binnen ProjectWise.

Datum:                donderdag 14 maart 2019
Tijd:                     13:00 tot 16:45 uur
Adres:                 Nachtegaallaan 15, 5613 CM Eindhoven (in centrum 15 min lopen vanaf  NS-station)

Programma
13:00-13:30 uur, ontvangst
13:30-15:30 uur, presentatie/workshop
15:30-15:45 uur, pauze
15:45-16:15 uur, vragen (half)uurtje
16:15-16:45 uur, afsluitende borrel

Inschrijven
Schrijf snel in want er is maar plek voor 20 personen maximaal. Je kunt je hier aanmelden, waarna je een bevestiging ontvangt.

[ssba-buttons]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *