Op 1 juni 2019 vieren we het 25jarige bestaan van de VNMG (Vereniging Nederlandse MX Gebruikers), het jubileum is iets om trots op te zijn want de gebruikersgroep heeft niet alleen meerdere softwareleveranciers overleefd maar ook meerdere ontwerp software pakketten zoals in de tijdlijn hieronder (uitgebreide tijdlijn) is te zien.

Alleen dankzij de inzet van een groot aantal diverse vrijwilligers en niet alleen in de vorm van bestuurslid van de vereniging maar ook juist de mensen die gezorgd hebben voor de nut en noodzaak van de vereniging door enthousiast en betrokken gebruik te zijn van de verschillende ontwerp software pakketten en de leden die enorm veel leerzame en leuke evenementen hebben georganiseerd, denk aan de VNMG dagen, Summits enz. Het VNMG heeft naast de continu bijdrage aan de ontwikkeling van de software en de specifieke countrykit voor Nederland ook een grote bijdragen gehad aan de ontwikkeling van het VIO (Vereniging Infra Ontwerp) als kennisplatform.

We staan nu voor de uitdaging om de transitie naar OpenRoads Designer van MX Road vloeiend te laten verlopen en daarom kan het VNMG weer meer dan ooit belangrijk zijn voor haar leden om samen met hen deze transitie tot een succes te maken.

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.