Onze partner The People Group groeit en daarom zijn ze op zoek naar een CAD Consultant / Trainer.

Heb je kennis en interesse in Bentley software (MicroStation / 3D / OpenRoads Designer / ProjectWise) en lijkt het je leuk om je kennis in te zetten om hun klanten naar een hoger niveau te tillen op gebied van efficiënter gebruik van innovatieve software? Dan is er bij hen wellicht een mooie rol voor je weggelegd. The People Group is officieel Bentley Training Partner en gespecialiseerd in Bentley-gebaseerde oplossingen. Naast het geven van trainingen ontwikkelen zij als lid van Bentley Developer Network ook software voor alle Bentley-klanten.

Zie hieronder meer gegevens van The People Group:

Wat ga je doen?
In deze functie begeleid je klanten van bestaande Bentley software naar de nieuwste versies (CONNECT Edition) en lever je ondersteuning bij het oplossen van problemen hierbij. Hierbij implementeer je bij klanten onze eigen software oplossing voor het Bentley platform, Optimize. Daarnaast adviseer je klanten en begeleid je deze bij de implementatie van de nieuwste versies. Je kennis gebruik je om klanten te trainingen en begeleiden in het verdere gebruik van Bentley en onze eigen software. Verder verzorg je workshops, geef je presentaties, schrijf je technische artikelen, white papers en ben je een klankbord voor onze softwareontwikkelaars. Kortom, een uitdagende en afwisselende functie met veel klantcontact en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, groei en initiatief.

Wat breng je mee?
Voor deze functie zoeken wij een technisch specialist met voorkeur een technische achtergrond (civieltechnisch is een pré) en minimaal een HBO werk- en denkniveau. Het is belangrijk dat je praktijkervaring hebt met het gebruik van Bentley software (als trainer of als gebruiker) en de werkprocessen van onze klanten begrijpt.

Je hebt hart voor CAD-software met een sterk analytisch vermogen die het doorgronden van nieuwe releases en functionaliteiten als hobby ziet. Het is een vereiste dat je kunt ‘lezen en schrijven’ met MicroStation / Bentley Map / OpenRoads Designer. Kennis van andere Bentley software en 3D ervaring is een pre.

Naast technische kennis is het belangrijk dat je het leuk vindt om andere mensen te helpen en kennis over te dragen en dus beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Verder beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en beschik je over rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

  • Actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons bedrijf;
  • Een gemotiveerd en enthousiast team;
  • Doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden;
  • Marktconform salaris op basis van ervaring en kennis;
  • Een (lease)auto;
  • Mogelijkheid tot parttime werken;
  • Laptop;
  • Vakantiedagen en vakantiegeld;
  • Premievrij pensioen;
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels en personeelsfeesten.

Over The People Group
The People Group is ontstaan uit een bundeling van 6 toonaangevende technische en specialistische bedrijven. Wij leveren kwalitatieve technische dienstverlening, innovatieve software en trainingen. Hoe? Door de nieuwste technieken, inzet van de beste technisch specialisten en state of the art technologie. Maar ook door de diverse werkvelden met elkaar te verbinden.

Hierbij besteden we veel aandacht aan de samenwerking. Een extra stap zetten om afspraken na te komen, alle factoren rondom een project bewaken en zorgen voor de juiste balans tussen de inzet van mensen en middelen. Daar maken wij ons hard voor.

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Techniek is onze core business, maar het zijn onze mensen die ontwerpen, ontwikkelen en de techniek implementeren. Dat doen ze vanuit onze kantoren in Nieuwkuijk en Almere of op locatie bij onze opdrachtgevers.

The People Group is officieel Bentley Training Partner en gespecialiseerd in Bentley gebaseerde oplossingen. Naast het geven van trainingen ontwikkelen wij als lid van Bentley Developer Network ook software voor alle Bentley klanten.

Meer vacatures vind je hier

Interesse?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Viktor de Haan: vdehaan@thepeoplegroup.nl
Voor meer informatie kun je ook bellen op nummer 085-2240000.

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.