Op 5 juni 2019 is de Countrykit OpenRoads (CK ORD) uitgebracht, deze is te vinden via http://www.ballesta.nl/. Als vereniging willen wij de volgende mensen enorm bedanken voor hun inzet voor de totstandkoming van de CountryKit:

Mark Bos – Ballesta
Erik van Dam – Boskalis
Louis Paul van Amerongen – Gemeente Amsterdam

Zonder de inzet van deze heren waren we nog niet zo ver geweest en we hopen dat hun tijd en energie ervoor gaat zorgen dat ook jullie enthousiast worden en mee willen denken en werken aan het verder brengen van deze countrykit, het is namelijk een eerste versie waar heel veel functionaliteiten inzitten maar waar ook nog wat uitdagingen in dienen te worden opgepakt en uitgewerkt.

Tijdens de komende pizzasessies en evenementen zal er verder worden gebouwd aan deze Countrykit, wil je daar bij zijn meld je dan aan bij
Annemarie of Jeroen!

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.