Er is weer een nieuw MicroVisie Magazine verschenen van maar liefst 32 pagina’s. In dit nummer veel aandacht voor ProjectWise in zowel een gebruikersverhaal van het Belgische Elia als twee meer technische artikelen. De highlights van Bentley’s Year in Infrastructure 2019 in Singapore komen voorbij in een verslag van Joost Wijnen van Cadvisual. Tijdens dit evenement mocht ook Sweco hun mooie LightRail Bergen project presenteren als genomineerde voor een BE Award. Dit project is beschreven in een artikel in deze MicroVisie.

Maar verder ook een verhaal over 3D digital twin met SPOTinfo, op weg naar een 3D-stadsmodel maar hoe, DiS Geo, handen vrij voor innovatie en een terugblik op de Summerschool. En geen MicroVisie Magazine zonder tips & trucs, agenda en kort nieuws.

Veel leesplezier!

 

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.