Door het coronaviris is de eerste landelijke NLCS gebruikersmiddag van het BIM Loket uitgesteld naar 1 oktober. NLCS is dé CAD-standaard van de Nederlandse GWW-sector. TMC Nederland is mede-organisator van deze bijeenkomst.

Tijdens de gebruikersdag wordt je bijgepraat over de ontwikkelingen rond de standaard NLCS, de organisatie van het beheer binnen het BIM Loket, en vertelt het BIM Loket haar visie op de toekomst. Er is uitgebreid gelegenheid voor een dialoog over ervaringen en wensen rond de NLCS, en om te leren van best practices. De organisatie hoopt  hopen dat deze eerste gebruikersdag het startpunt mag zijn van een terugkerend evenement.

Waarom een gebruikersdag?
NLCS stelt CAD-gebruikers al twaalf jaar in staat om op een gestructureerde manier tekeningen te maken. NLCS is en wordt sinds 2007 ontwikkeld door partijen uit de sector, en heeft zich ontwikkeld tot dé CAD-standaard in de Nederlandse GWW-sector. Als NLCS-gebruiker maakt u deel uit van een grote gemeenschap! Op 26 maart brengt het BIM Loket die gemeenschap bijeen op de eerste landelijke NLCS gebruikers(mid)dag. De ontwikkeling van een standaard als NLCS staat namelijk niet stil. En wij horen natuurlijk graag wat uw ervaringen, wensen en ideeën zijn.

Doelgroep
De NLCS Gebruikersdag richt zich zowel op de toepasser als op de beslisser: management, ontwerpers en inhoudelijk adviseurs, die in hun werkomgeving NLCS toepassen en/of betrokken zijn bij het beheer van assets op basis van NLCS.

De middag start om 13.00 uur met de inloop en eindigt om 16.30 uur met een netwerkborrel en demomarkt van een aantal software-leveranciers. Het evenement vindt plaats bij Movares in Utrecht.

Aanmeldformulier en meer informatie zijn hier te vinden.

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.