Het is alweer even geleden, maar woensdag 4 maart zijn we met vijftien personen op het kantoor van The People Group in Nieuwkuijk bij elkaar gekomen om ons te verdiepen in de ProjectWise iCS module (i-model Composition Server). Hiermee is het mogelijk om ad-hoc of via een taak, PDF’s vanuit ProjectWise te genereren van MicroStation-, AutoCAD-, Word- en Excel-bestanden.

Aan de hand van een korte presentatie door Benno van Ham en door middel van zes oefeningen werden de deelnemers stapsgewijs geleerd hoe we iCS moeten inrichten om een goede PDF binnen de ProjectWise-omgeving aan te kunnen (laten) maken.
Achtereenvolgens werden er components, profiles, jobs en tasks gemaakt.

Bekijk hier de powerpoint en de oefeningen.

Wij bedanken The People Group voor het beschikbaar stellen van de laptops en voor de gastvrijheid.

Het bestuur van de ProjectWise Focusgroep
Benno van Ham, Danny Nigg en Paul Migchielsen

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.