Maarten van Heest komt het bestuur van TMC Nederland versterken. Tijdens de ledenvergadering van 29 juni 2020 is hij met unanieme stemmen gekozen.

Zijn carrière is hij in de jaren 70 van de vorige eeuw bij het Kadaster begonnen. Eerst als tekenaar/rekenaar en landmeter daarna in Apeldoorn als ontwikkelaar op de voorloper van MicroStation (I.G.D.S. van Intergraph). Daarna is hij altijd in de CAD/GIS/BIM hoek blijven werken als ontwikkelaar, consultant en als ondernemer. Bij diverse bedrijven interim opdrachten vervuld of zich langdurig verhuurd in binnen- en buitenland. Daarbij heeft hij zowel aan de leverancierskant als aan de dealers- en gebruikerskant van de tafel gezeten. Ook heeft hij op diverse fronten bestuurservaring opgedaan. O.a. bij VTAK (de vereniging van technische ambtenaren van het kadaster), het lokale schoolbestuur, als lid van het college van kerkrentmeesters en als lid van het comité Open Monumentendag. Als oprichter van de AeroSIG heeft hij alle gebruikers binnen Europa van de Aeronautical Charting software van Intergraph een gebruikersplatform geboden. Deze SIG bestaat nog steeds. Daarnaast is hij vele jaren actief geweest als redacteur van het vakblad Geodesia.

“Lid worden van het bestuur van TMC Nederland voelt daarom goed en vertrouwd,” aldus Maarten. “Ik hoop dat mijn ervaring en inzet mag bijdragen aan de continuïteit en, beter nog, de groei van het succes van TMC. Hopelijk tot spoedig ziens.”

[ssba-buttons]

1 thought on “Maarten van Heest nieuw bestuurslid

  1. TMC én Maarten, gefeliciteerd.

    Old soldiers ..
    Mooi dat er versterking is. Zeker op gebied van VR/BIM/Digital Twin maakt het Bentley Portfolio een mooie ontwikkeling door. Dat zal de verbinding tussen bouw/civiel en Geo versterken. Maarten past hier als een dekseltje op een potje.
    Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.