Er is weer een nieuwe MicroVisie Magazine uit.

In dit lentenummer een verhaal van voorzitter Paul Haffmans over hoe het bij TMC Nederland gaat in deze bizarre coronatijden en de mensen van Infranea laten zien hoe zij het 100% digitaal samenwerken hebben aangepakt nu het echt moet. Verder komt Keith Bentley aan het woord over de digital twin infrastructuur, legt Ingeborg Hoogenberg uit dat het maken van een sheet model niet moeilijk hoeft de zijn, kunnen we lezen dat de gemeente Amsterdam een gratis tool heeft ontwikkeld die een KLIC-melding direct importeert in MicroStation conform NLCS en worden Optimize GeoDATA en AutoTURN Pro belicht.

Ook een gebruikersverhaal uit Italië, omschrijft Jan Blaauboer zijn 3 BIM-geboden en lezen we hoe de Lightrail-organisaties NLCS omarmen. Een mooie recensies van het MicroStation-boek, een terugblik op de Winterschool en kun je lezen hoe Amsterdamse werkvoorbereiders BIM-kennis koppelen in een OpenRoads Designer vakgroep.

Je kunt de nieuwste versie hier downloaden.

Veel leesplezier!

 

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.