Bentley Systems geeft volledige toegang tot ProjectWise 365 tot en met 30 september zonder abonnementskosten ter ondersteuning van thuiswerkende infrastructuur engineering teams

Bentley Systems, Incorporated meldt dat het tot en met 30 september 2020 de ProjectWise 365 cloudservice zonder betaling van abonnementskosten heeft opengesteld, zodat deelnemers aan infrastructuurprojecten die gedwongen zijn vanuit huis te werken, virtueel met elkaar kunnen samenwerken.

ProjectWise 365 maakt gebruik van Microsoft 365-technologie en office productiviteitstools en breidt het bereik en de toegankelijkheid van BIM en infrastructuurtechnische gegevens uit om samenwerking en ontwerpbeoordelingen te vereenvoudigen voor alle belanghebbenden. ProjectWise 365 is een ‘instant-on’ cloudservice die via een webbrowser ontwerpbeoordelingen, projectoverdrachten, RFI’s, informatie-uitwisseling en probleemoplossing vereenvoudigt en perfect geschikt is voor snel gebruik door thuiswerkers, waardoor foutgevoelige combinaties van technologieën zoals “drop boxes” en PDF niet meer nodig zijn.

In 2019 werd Bentley Systems door de ARC Advisory Group uitgeroepen tot de nummer 1 leverancier van Collaborative BIM voor haar schaalbare ProjectWise Design Integration-producten. Microsoft noemt Bentley als een van de 25 grootste bedrijven op het gebied van Azure-gebruik wereldwijd. Bij de ontwikkeling van ProjectWise 365, waarbij de workflows voor infrastructuur-engineering beschikbaar werden gemaakt voor alle gebruikers van Microsoft Office 365-cloudservices, heeft Bentley gebruikgemaakt van haar uitgebreide ervaring met de uitdagingen van gedistribueerde projectteams op het gebied van samenwerking en het delen van werk.

“Organisaties die ProjectWise Design Integration gebruiken voor het delen van werk, waaronder 74 van de ENR Top-100 ontwerpbureaus, hebben ons laten weten dat zij ProjectWise zeer waardevol vinden voor het behoud van productiviteit bij de gedwongen overgang naar thuiswerken”, aldus Dustin Parkman, VP, Project Delivery van Bentley. “Nu we onze nieuwe vereenvoudigde ProjectWise 365-cloudservice openstellen voor een bredere groep, maken we de voordelen van ProjectWise op het gebied van samenwerking en ontwerpevaluatie beschikbaar voor zowel grote als kleine technische projectteams. Door alle infrastructuur-professionals volledig “digitaal’ te maken, hopen we deze bedrijfstak te helpen bij het te boven komen van deze crisis.”

Gregory J. Ellwanger, P.E., Project Engineer bij BLA, Inc. stelt: “De huidige thuiswerkomstandigheden en coördinatie met meerdere partijen laten zien hoe belangrijk het voor ons bedrijf en onze rol als hoofdconsultant bij projecten is, dat onze projectteams altijd connected en productief blijven. Met de ProjectWise 365-cloudservices kunnen we snel een gemeenschappelijke BIM-samenwerkingsomgeving opzetten zonder de gegevenssilo’s, coördinatievertragingen en andere beperkingen die het gebruik van netwerkschijven, file-sharing services en e-mail met zich meebrengen. Met ProjectWise 365 kunnen we ontwerpen sneller coördineren en risico’s bij contractuele uitwisselingen verminderen, ongeacht de locatie van projectdeelnemers, onze ontwerppraktijk verbeteren en ons vermogen om hoogwaardige projecten op tijd te leveren vergroten.”

ProjectWise 365 maakt deel uit van Bentley’s inspanningen om organisaties en eindgebruikers te helpen om op afstand te werken. Hiervoor levert het bedrijf tools, informatie en resources zoals FAQ’s, video’s, webinars en andere technische hulpmiddelen. Meer informatie is hier te vinden: https://www.bentley.com/en/campaigns/project-delivery/bentley-has-your-back-projectwise-365

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.