Bentley Systems heeft de finalisten van het Year in Infrastructure 2020 Awardsprogramma bekendgemaakt. Het jaarlijkse awardsprogramma staat stil bij bijzondere projecten van Bentley-softwaregebruikers die het ontwerp, de constructie en de exploitatie van infrastructuur over de hele wereld bevorderen. Zestien onafhankelijke jurypanels selecteerden 57 finalisten uit meer dan 400 nominaties, die waren ingediend door meer dan 330 organisaties uit meer dan 60 landen.

Er zijn maar liefst 19 categorieën, waaronder Bruggen, Digital Cities, Geotechnical Engineering, Terrein & Ontwikkeling, Weg & Spoor en Productie.  Bij de categorie Projectoplevering heeft Sweco het project ‘Digitalisering met BIM’ ingediend en bij Wegontwerp doet het Nederlandse bedrijf mee met het project ‘Oosterweelverbinding Antwerpen. Of ze gaan winnen wordt tijdens het Award Gala op 20 oktober om 18.30 uur (Nederlandse tijd) bekend gemaakt.

Meer informatie en registratie vind je hier.

 

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.