Visma Roxit heeft het beheer en de ondersteuning van C-SAM Beheer BGT overgedragen aan The People Group.

Ed Schravesande, Commercieel Directeur Visma Roxit: “Wij zijn ervan overtuigd dat The People Group met haar jarenlange ervaring in civieltechnisch ontwerp en op het gebied van de software en trainingen voor het MicroStation platform, meer vooruitgang zal bieden op het product C-SAM Beheer BGT. Hier zullen de eindgebruikers optimaal van profiteren. Tevens is C-SAM Beheer BGT een desktop applicatie en het ligt in onze strategie om alle oplossingen in een SaaS omgeving aan te bieden.”

Aanvulling portfolio
Viktor de Haan, Directeur Software en Trainingen The People Group: “Voor ons betekent deze overname een mooie kans om onze data services aan te vullen. Deze overname past perfect in onze strategie om onze dienstverlening en productlijnen uit te breiden richting basisregistratie en data beheer. Hiermee voegen we naast bestaande ook nieuwe klanten toe aan een voor ons bekende markt. We verwerven hiermee een solide basis aansluitend op onze ambitie om uit te breiden in deze sector. Daarnaast zal er vanuit onze ervaring en het uitgebreide TPG portfolio een continue doorontwikkeling plaatsvinden. Daarmee is de kennis voor het product van de toekomst gegarandeerd!”

 

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.