2020 was een bewogen jaar. Een jaar dat we niet snel zullen vergeten. De wereld wordt op dit moment nog steeds in de greep gehouden door COVID-19. Veel organisaties hebben het zwaar en zijn veel medewerkers gedwongen om thuis te werken.  Dit zorgt voor nieuwe uitdagingen. Zo ook voor onze gebruikersvereniging.

Wie had begin van dit jaar gedacht dat we elkaar in 2020 niet konden ontmoeten. Geen evenementen op locatie waarbij de pauzes, lunch en het afsluitende buffet belangrijke momenten zijn om met elkaar in informele setting bij te praten en van elkaar te leren.

Toch was er nog iets mogelijk; een digitale Winterschool. De deelnemers waren enthousiast en konden kiezen uit 13 presentaties. De hands-on workshops waren een gemis, dus laten we hopen dat we dit in 2021 weer mogen organiseren.

Tot volgend jaar waarbij we hopelijk kunnen proosten op een fijne toekomst. Voor nu fijne feestdagen en alvast het allerbeste voor 2021! Blijf gezond!

 

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.