Helaas heeft het bestuur van TMC Nederland moeten besluiten de bijeenkomst met ledenvergadering van 12 oktober te annuleren door te weinig aanmeldingen.

Winterschool
Het bestuur is uiteraard verplicht richting de leden om jaarlijks een ledenvergadering te organiseren en daarom is er besloten om dit te combineren met de Winterschool die begin december zal plaatsvinden. De datum wordt spoedig bekend gemaakt.

Vacature bestuur
Zoals eerder gemeld is Erik van Dam officieel aftredend als bestuurslid. Mocht jij interesse hebben het bestuur te komen versterken, neem dan contact op met het secretariaat (0297-360292) of één van de bestuursleden. We zouden het zeer waarderen als je een paar keer per jaar met ons aan tafel kunt en wilt gaan voor een vergadering.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur TMC Nederland
Paul Haffmans, Nico van Caspel, Erik van Dam, Louis van Amerongen en Maarten van Heest

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.