Erwin van Leiden, nieuw bestuurslid TMC Nederland

Hij is geen onbekende voor de leden en relaties van TMC Nederland, het nieuwe TMC Nederland bestuurslid Erwin van Leiden. Tot 2018 was hij al onderdeel van het bestuur, maar door drukte op zijn werk was hij genoodzaakt om af te treden. Tijdens de Winterschool 2022 in Congrescentrum Papendal gaf hij aan weer toe te willen treden tot het dagelijkse bestuur en hij werd met open armen ontvangen door het bestuur en de aanwezige leden. Inmiddels is hij secretaris. Hij heeft deze functie overgenomen van Louis van Amerongen, die door drukte het bestuur heeft moeten verlaten.

Erwin werkt als afdelingsmanager ICT en plaatsvervangend directeur voor Syntrophos, een Shared Service Center voor ICT, Geo- en datadiensten voor gemeenten Nissewaard en Voorne aan Zee.

Hij vindt het belangrijk zijn steentje bij te kunnen dragen aan de Bentley gebruikersvereniging en deze, samen met de mede-bestuursleden, de partners, ambassadeurs en leden nog meer te professionaliseren.

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.