TMC Nederland kreeg tijdens de laatste ledenvergadering uitbreiding van het bestuur. Christiaan Post, werkzaam bij Sweco, stelde zich kandidaat en iedereen stemde voor. Het huidige bestuur kan hierdoor weer op volle kracht functioneren en bestaat uit Paul Haffmans, die weer voor een periode van 3 jaar herkozen werd tijdens deze zelfde ledenvergadering (voorzitter), Nico van Caspel (penningmeester), Erwin van Leiden (secretaris) en Maarten van Heest.

Christiaan houdt zich binnen Sweco Nederland als Adviseur 3D / Digital Twins & BIM met name bezig met het ontwerpen in 3D in de rail techniek. Hierbij kan je denken aan een coördinerende rol tussen verschillende disciplines voor BIM projecten in binnen- en buitenland met behulp van ProjectWise en iTwins. Op het gebied van visualiseren is hij al een lange tijd actief en hij deelt deze kennis regelmatig tijdens evenementen van TMC Nederland. In 1995 heeft hij zijn eerste animatie gemaakt met Bentley MicroStation. Visualisaties die hij maakt op welk gebied dan ook, zijn voor hem de krenten in de pap. Daarom probeert hij waar mogelijk in het project de grenzen te verleggen om steeds vernieuwend bezig te zijn.

Het voormalige bestuur is blij met het feit dat Christiaan zich de komende tijd in wil gaan zetten voor de Nederlandse gebruikersvereniging. Zijn kennis en ervaring binnen de Bentley wereld zijn goud waard.

 

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.