Op 14 juni jl. organiseerde TMC Nederland als vanouds weer een Summerschool. Ook de locatie was ‘als vanouds’, want de Bentley gebruikers zagen elkaar weer in het Congrescentrum Bouw & Infra in Harderwijk, waar twee keer eerder al een TMC-evenement plaatsvond. Het werd weer een leerzame dag met interessante workshops, presentaties en twee ‘ronde tafel’ discussies over 3D en het gebruik van Bentley software.

De opkomst was, mogelijk door het warme weer, wat minder dan verwacht, maar dat maakte de dag niet minder geslaagd. Er was door de kleinere groepen bij de sessies meer interactie en de sfeer was weer prima. Tijdens de lunch en zeker ook tijdens de gezellige BBQ onder de grote stretchtent werd veel bijgepraat en van elkaar geleerd.

Ledenvergadering
Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering kreeg het bestuur, na uitgebreid de jaarrekening en de begroting toegelicht te hebben, décharge voor het gevoerde financiële beleid van alle aanwezige leden. De kascontrolecommissie bestaat volgend lidmaatschapsjaar uit Paul van Lijnden en Ronald de Wit.
Voorzitter Paul Haffmans was aftredend en stelde zich weer verkiesbaar voor een periode van drie jaar. Hij werd alle stemmen weer herkozen. Louis van Amerongen (gemeente Amsterdam) had al eerder aangegeven te stoppen met zijn bestuursfunctie door drukte. Christiaan Post, werkzaam bij Sweco, stelde zich kandidaat als bestuurslid en werd gekozen. Het huidige bestuur is blij met zijn beslissing en ziet het als grote meerwaarde voor de vereniging.

Downloaden materialen sessies
Van een aantal presentaties en workshops zijn de powerpointslides en bijbehorende documenten via de downloadpagina terug te vinden.

Bestanden

 

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.