MicroVisie Magazine komt na jaren weer terug en gaat de 24e jaargang in!

MicroVisie Magazine is het enige Nederlandstalige magazine dat artikelen publiceert over Bentley gerelateerde software.

In het digitale magazine zijn ervaringen van gebruikers van Bentley software terug te vinden, maar ook product- en marktnieuws komen aan bod. En niet te vergeten de nodige tips & trucs en aandacht voor interessante evenementen.

TMC Nederland kan dit magazine niet maken zonder jullie hulp! Wil je een verhaal schrijven over wat jullie doen met Bentley software, over een mooi project vertellen of tips delen met andere gebruikers? ‘Klim in de pen’ of stuur een artikel in. Vind je schrijven lastig, maar wil je toch wat delen? Laat het dan ook weten, want misschien kunnen we je helpen of kunnen we je interviewen.

De verschijning is half november en de deadline van aanleveren van de tekst en images is 13 oktober.

Mail naar secretariaat@tmc-nederland.nl en laat zien dat je een trotse Bentley gebruiker bent!

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.