De organisatie van TMC Nederland is alweer volop bezig met de Winterschool 2023. Het programma en de locatie zijn nog niet bepaald, maar zet woensdag 29 november 2023 alvast in je agenda.

Wij geloven sterk in de kracht van onze gebruikersgroep, door samen te komen en onze ervaringen te delen, kunnen we van elkaar leren en nieuwe inzichten opdoen.  Of je nu een doorgewinterde Bentley-expert bent of net begint met het verkennen van de mogelijkheden, jouw bijdrage is altijd waardevol en kan anderen helpen.   

We zijn dan ook op zoek naar enthousiaste leden die bereid zijn om een presentatie te geven tijdens Winter – Summerschool over de geweldige projecten waar jullie dagelijks aan werken. Dit is de perfecte gelegenheid om anderen te laten zien wat je in je dagelijks werk bezighoudt en om zo inzichten en ervaringen uit te wisselen met andere Bentley gebruikers. 

We nodigen niet alleen ervaren sprekers uit, maar moedigen juist ook nieuwkomers aan om zichzelf en hun project naar voren te brengen. We geloven dat iedereen iets unieks te bieden heeft, of het nu gaat om een frisse kijk op een bekend probleem, een innovatieve aanpak of een boeiend project. 

Stuur je aanmelding voor een presentatie of workshop naar secretariaat@tmc-nederland.nl en vergeet niet om je voorstel uiterlijk 29 augustus in te dienen. We kijken ernaar uit om je bijdrage te ontvangen en je binnenkort te verwelkomen op onze Winter- of Summerschool evenementen. 

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.