Tijdens de algemene TMC-ledenvergadering die op 12 juni in Congrescentrum B&I Harderwijk plaatsvindt, zal er ook een bestuursverkiezing zijn. Bestuurslid Maarten van Heest is aftredend en stelt zich niet meer verkiesbaar voor een nieuwe periode van drie jaar.

Zijn kennis en ervaring van de Bentley-wereld en zijn ervaring in andere bestuursfuncties werden enorm gewaardeerd. De andere bestuursleden bedanken hem dan ook zeer voor zijn meedenken, ideeën en mee-organiseren van evenementen in de afgelopen jaren.

Oproep
Om het bestuur weer naar vijf personen te krijgen is TMC Nederland op zoek naar een nieuw algemeen bestuurslid. Heb je affiniteit met software van Bentley Systems op wat voor manier dan ook (je hoeft er echt niet mee te werken), vind je het leuk om mee te denken met een gezellig bestuur, een paar keer per jaar samen te komen, mee te organiseren met evenementen? Stuur dan snel een mailtje naar info@tmc-nederland.nl of bel met voorzitter Paul Haffmans op nummer 06-55165140 om hierover te praten.

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.