Summerschool 2024 vindt weer plaats in Congrescentrum B&I in Harderwijk. Voor de derde keer ontvangt TMC Nederland daar haar leden en andere geïnteresseerden voor een interessante dag waar ontmoeten, leren, uitproberen, bijpraten en genieten centraal staan.

In deze dynamische locatie met professionele zalen en geweldige catering worden de deelnemers weer getrakteerd op interessante presentaties, workshops, een ronde tafelsessie, lekkere lunch en uitgebreide BBQ onder de stretchtent in de tuin.

Het Congrescentrum is per auto goed bereikbaar, parkeren is gratis en voor de mensen die met de trein naar Harderwijk komen zal er als service een pendelbusje worden ingezet.

Binnenkort meer informatie, agenda en mogelijkheid tot aanmelden via de website.

Staat 12 juni 2024 al in jouw agenda? Neem vooral ook een collega mee die ook met software van Bentley Systems werkt.

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.