TMC Nederland levert geen softwareoplossingen en is onafhankelijk richting Bentley Systems en haar salespartners in Nederland. De leden van TMC Nederland zijn echter DE ervaringsdeskundigen bij uitstek om hun ervaringen met u te delen over het gebruik van de oplossingen van Bentley of de partners. Kom met ze in contact op evenement, via de social media of het Forum.

Bentley
De hedendaagse infrastructuurprojecten vereisen geïntegreerde oplossingen om te voldoen aan de eisen van multidisciplinaire projectteams die zich actief bezighouden met planning, ontwerp, constructie en exploitatie. Bentley biedt een uitgebreid assortiment van softwareoplossingen van wereldklasse, afgestemd op de unieke behoeften van infrastructuurprofessionals. Of u nu in verschillende branches en projecttypen werkt of in één, Bentley’s oplossingen ondersteunen uw werk gedurende de volledige levenscyclus van de activa.

Elke oplossing is gebaseerd op aanbevolen softwaretoepassingen uit het uitgebreide softwareportfolio van Bentley. Blader door de oplossingen van Bentley per project, bedrijfstak of projecttype om de mogelijkheden te ontdekken die aan uw behoeften voldoen.

Bentley oplossingen
Bentley producten
Bentley services
Bentley subscriptions
Bentley support

Partners
Ook de TMC Nederland-partners verkopen oplossingen, gebaseerd op Bentley-producten.

Zo biedt The People Group met het de programma’s van Optimize CONNECT en verzameling van smart tools voor het versnellen en vereenvoudigen van CAD-ontwerpen en gestandaardiseerd tekenen conform NLCS.

Voor het vervaardigen, bijhouden en distribueren van digitale kaarten kun je terecht bij NedGraphics met GEOCAD.

 

Trainingen
Tijdens de Summer- en Winterschool worden 1,5 workshops gegeven over oplossingen van Bentley. Dit zijn vaak tips & trucs sessies waarbij je zelf achter de knoppen kunt. Trainingen worden echter niet door TMC Nederland georganiseerd. Hiervoor kun je terecht bij onze partners.
Hier vind je de trainingen van The People Group en hier van partner NedGraphics. Zij bieden ook consultancy en support.

 

Onze partners