Meer dan tweehonderd gebruikers van en geïnteresseerden in Bentley-software waren woensdag 27 november naar de LocHal in Tilburg gekomen voor de Winterschool 2019. Nog niet eerder hadden de besturen van TMC Nederland en VNMG, de organiserende verenigingen, zoveel mensen mogen verwelkomen als tijdens deze vijfde Winterschool.

Ook dit jaar stond Learn en Fun weer centraal. Maar liefst elf workshops stonden op het programma en dertien interessante presentaties. Er moest dus gekozen worden, wat voor sommigen niet meeviel. Veel MicroStation, OpenRoads en ProjectWise, maar ook LumenRT, Legion, OpenCities Planner, OpenBuilding, BIM, SYNCHRO Pro en NLCS kwamen voorbij. En dit alles verpakt in leerzame hands-on sessies, gebruikerservaringen en toekomstverhalen.

Tijdens de TMC- en VNMG-events staat netwerken altijd centraal. Van elkaar leren, bijpraten en gezelligheid. Dat kwam ruim aan bod tijdens de pauzes, lunch en het afsluitende buffet.

Omdat we in een historisch gebouw zaten, wat helemaal is omgebouwd tot eigentijds cultuurpand met moderne faciliteiten, was er aan het einde van de dag ook een rondleiding. Velen konden luisteren naar de verhalen over vroeger en hoe het tegenwoordig gebruikt wordt. Een interessant onderdeel van de dag.

Al met al kijken we terug op een geslaagd evenement. Van de bezoekers krijgt de Winterschool een gemiddeld rapportcijfer van 8.4, waar we als organisatie ontzettend trots op zijn.

De dag werd mede mogelijk gemaakt door bijdragen van:

4D SELECT
Antea Group Nederland
Bentley Systems
BIM Loket
Boskalis
Cadvisual Benelux
CROW
Gemeente Amsterdam
Gemeente Rotterdam
Infranea
J-Con Advies
NedGraphics
Repromat
Royal HaskoningDHV
SolvH
Studio 4D
The People Group
TMC Nederland en VNMG

De meeste handouts en bestanden van de workshops en presentaties zijn hier te downloaden

Bekijk hier het videoverslag van de dag.
En hier de foto’s. Scroll hierbij naar beneden naar Winterschool 2019 Tilburg en zie de fotogalerij onderaan.

 

 

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.