De tijden zijn veranderd en daar hebben ook TMC Nederland en VNMG mee te maken. Het feit dat er geen grote evenementen georganiseerd kunnen worden houdt ons niet tegen om toch iets moois te organiseren en er komt zeker een Winterschool. Maar dan in een ander jasje!

TMC Nederland en VNMG organiseren, in samenwerking met Bentley Systems, een online Winterschool voor iedereen die Bentley software gebruikt of beheert. Dit jaar uiteraard geen bijeenkomst waar we allemaal fysiek bij elkaar komen, maar op woensdagmiddag 25 november organiseren we toch een aantal informatieve en leerzame sessies, die je kunt volgen vanuit huis of je kantoor.

Opening en keynote
Het programma start om 12.45 uur met een korte introductie van de voorzitters van TMC Nederland en VNMG. Daarna praten Slavco Velickov, Hans Koorneef en Elwin Koster van Bentley Systems je in drie kwartier bij over de hoogtepunten van de Bentley Year in Infrastucture Conference die in oktober is gehouden.

Strategische perspectieven en businesscases over Digital Twins, Bentley’s nieuwe C-level management introductie en een overzicht van de YII2020 winnaars! En nieuw: hoe ProjectWise365 instant cloud oplossing de levering van digital twins kan versnellen. Een overzicht van de Accelerate online sessies met hoogtepunten van de stedelijke digital twins: nieuwe software en acquisities en hoe kunnen gebruikers hiervan profiteren.

Sessies
Na een kwartiertje pauze starten we met de breakout sessies. Je kunt zelf kiezen welke je wilt gaan volgen. Het voordeel van online sessies is dat ze worden opgenomen, dus na afloop van de Winterschool kun je ook nog een andere interessante presentatie bekijken. Sprekers van Bentley, NedGraphics, The People Group, Drie Linden, Sweco Nederland en gemeente Amsterdam praten je in verschillende sessies van 30 tot 45 minuten bij over MicroStation, OpenRoads Designer, ProjectWise, ContextCapture, OpenCities Map en meer.
Kijk hier voor het volledige programma 

Aanmelding
Ook voor dit digitaal evenement dien je je aan te melden. Na aanmelding krijg je een bevestiging met daarin uitleg en een uitnodigingslink naar Microsoft Teams. Als je daarop klikt net voordat de sessies starten, neem je deel.
We willen alle deelnemers graag een smaakvol presentje sturen. Dus er wordt op het aanmeldformulier ook naar je adres gevraagd waar je tijdens het volgen van de Winterschool bent. We doen verder niks met deze adressen en ze worden uitsluitend voor dit evenement eenmalig gebruikt. Alleen het secretariaat van TMC Nederland ontvangt deze adressen en ze worden nergens opgeslagen.

Aanmelden kan hier. 

Wij verzoeken je vriendelijk per persoon in te schrijven en gelieve voor vrijdag 20 november zodat we nog iets per post kunnen sturen. Meld je je later aan (uiterlijk tot dinsdag 24 november), dan kunnen we niets meer opsturen.

Wij wensen jou en je collega’s alvast een interessante en vooral leerzame middag toe.

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.