De tijden zijn veranderd en daar heeft ook TMC Nederland mee te maken. Het feit dat er geen grote evenementen georganiseerd kunnen worden houdt ons niet tegen om toch iets moois te organiseren en er komt zeker een Winterschool. Maar dan in een ander jasje!

Op 25 november organiseren TMC Nederland en VNMG weer haar jaarlijkse Winterschool. Deze keer geen fysiek evenement op een leuke plek, maar online. Met net zo’n leerzaam programma als andere keren, maar dan vanaf je eigen (thuis)werkplek.

Binnenkort komt de agenda online, maar het belooft weer interessant te worden. En er is veel keuze voor iedereen, omdat er gewoon parallelle sessies te volgen zijn. Voordeel nu is dat een bepaalde sessie nooit vol kan zijn, dus iedereen kan alles bijwonen. En zelfs terugkijken als er op een bepaald tijdstip meer interessante sessies waren.

De Winterschool wordt opgezet door een professioneel bedrijf en zal niet onder doen aan voorgaande evenementen. Het enige wat we spijtig genoeg wel moeten missen is het lekkere eten en drinken en het onderlinge bijpraten. Maar noteer 25 november zeker in je agenda, want dit wil je niet missen!

 

[ssba-buttons]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *