De afgelopen periode is de OpenRoads groep van de Gemeente Amsterdam druk bezig geweest om een versie 1 te bouwen van een werkomgeving die gericht is op 3D in de stedelijk openbare ruimte. Deze is nu gratis hier te downloaden. 

De werkomgeving bestaat uit twee delen. Een algemeen deel, waarin standaard Nederlandse objecten gevonden kunnen worden. Ook is er een gebieds-specifiek deel ingebouwd. Hierin kunnen objecten worden gevonden die alleen van toepassing zijn voor een bepaalde gemeente.  In de werkomgeving zitten standaard de projectspecifieke objecten van de Gemeente Amsterdam.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over deze werkomgeving dan kunt u contact opnemen met de OpenRoads Groep van de Gemeente Amsterdam: openroads.ib@amsterdam.nl

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.