Dinsdag 7 juni vond Summerschool 2022 in combinatie met het 25-jarig jubileum van TMC Nederland plaats in Congreshotel Papendal. Zo’n 100 deelnemers waren op het evenement afgekomen om naar de keynotes te luisteren, de breakout-sessies te volgen, maar zeker ook om met elkaar bij te praten, te netwerken, te eten en op een informele wijze met elkaar te ‘strijden’ tijdens de team challenge. Het werd een mooi weerzien!

Kon je er niet bij zijn of wil je nog iets terugkijken? Klik hieronder op de links naar de presentaties en workshops:

Opening en keynotepresentaties Ted Lamboo en Carlo van de Weijer
Workshop 3D BAG, 3D BGT en Photomatch (na ongeveer 6 minuten)
Workshop MicroStation Presenteren en rapporteren en presentatie stedelijke werkomgeving OpenRoads in de praktijk 

We zijn benieuwd naar jouw mening over het evenement en horen ook graag of je suggesties hebt voor de Winterschool. Vul hier het evaluatieformulier in en maak kans op een cadeaubon van Bol.com (inzending tot 6 juli 2022).

Op de downloadpagina vind je de foto’s van deze leuke dag! (beetje naar beneden scrollen totdat je het album Summerschool 2022 ziet staan)

 

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.