MicroVisie Magazine is er weer! En meteen ook een volle uitgave met interessante product- en gebruikersverhalen.

Met dank aan Bentley kunnen we onder andere lezen hoe het eilandlandschap van La Palma na een vulkaanuitbarsting met Bentley software is gereconstrueerd en hoe metaverse de manier waarop we bouwen en onderhouden verandert.
We krijgen een kijkje in de keuken bij Syntrophos op het gebied van software, leren de meerwaarde in te zien vanuit 3D dankzij 4D, leren hoe we doorsneden genereren uit 3D-modellen. Ook lezen we hoe meetprocessen bij de gemeente Den Haag worden geoptimaliseerd en hoe LiDAR TO GO wordt ingezet binnen de gemeente Apeldoorn.
Tevens aandacht voor twee succesvolle projecten die genomineerd waren voor de Bentley Year in Infrastructure Awards en we lezen hoe Sweco de weg naar toekomstbestendige infrastructuur ziet. En Ingeborg Hoogenberg legt ons de verschillen uit tussen MicroStation V8i en de nieuwste versie MicroStation 2023.

Lees hier het nieuwste nummer. Veel leesplezier!

En wil je ook wat schrijven of vertellen over jouw project? Laat het ons weten. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.
Mail naar secretariaat@tmc-nederland.nl

[ssba-buttons]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.